Readhair

Heej på er! Hoppas allt är bra med er! Med mig är de kanon! Hänt mycket senaste veckan/veckorna så de är kul! Kan avslöja att jag varit i Stockholm hos en grym producent vän till mig och skrivit en låt ihop. Han tog fram beatet och jag la melodi/sång och skrev testen. Måste säga att den blev riktigt bra på en gång så de känns sjukt kul! De kan inte bli annat en bra när man skriver direkt från hjärtat. De här är något helt nytt från alla gamla nybörjar saker jag gjorde förut.. Men men alla börjar ju någonstans hur ska man annars lära sig :) Lääängtar iaf ihjäl mig tills den här släpps och ni får höra den! Den handlar om en ungdomsvän som haft en tuff uppväxt jag träffade igen hösten 2020 efter många år.
Blir att åka in till sthlm och spela in hela sången närmaste veckan, så de blir sjukt kul :))! Älskar att skapa och sjunga, så himla kul!
Fotade några nya bilder idag. Rätt sjukt att ja skämdes över min hårfärg i så många år förut.. men de man inte har vill man ha och de man har vill man inte ha va de någon som sa. Som man brukar säga. Men man ska vara stolt över de man har.. älskar min hårfärg sjukt mycket idag så de kul att man ändrade åsikt tillslut haha.

Skönt de va när solen kom fram idag Föresten! Såå underbart! Han sitta ute och njuta av den en stund innan den försvann bakom molnen igen, då lev man ju bra deppig igen haha usch. Men snart varmare och sommar får man hoppas på.

Ni får ha de så bra så länge! Kramar! 🤗☀️💜

Gillar

Kommentarer