På Denniz Pop Awards och Spotify med skap i Stockholm Cafe Opera

Hej alla fina! Hoppas allt är bra med er! Men mig är det super bra!

Efter att ha producerat musik hemifrån och lärt mig allt själv i ca 1 år (utan att googla eller youtuba hur man gör) Skickade jag in tre av mina låtar till Denniz Pop Awards.
Skickade in ( In my head - Royal init , Twice - Rebecca Ekman & Goal - Royal init )

Och de sjuka va att jag kom me på Denniz Pop Awards med Skaap. Vilket kändes sjukt kul och ett bevis till mig själv att jag faktiskt kunde göra lite musik! Dock kunde jag inte mixa själva ljudet då, så lät inte 100% bra ljudmässigt.

Men det var iaf jätte kul att åka dit. Träffade massa andra producenter och artister och mingla lite mellan varven. Innan jag/man fick sätta sig ner på små möten med olika skivbolag och diskutera och spela upp sina låtar. Benjamin Ingrosso var även där och många andra.

När minglet och skivbolags mötena va färdiga åkte vi vidare till Spotifys huvudkontor och visades runt innan de va ytligare ett möte, i någon slags Aula (eller va det heter).

Sen va man helt slut och hungrig.. så drog hem till mamma som då bodde i Vasastaden och åt lite snabbt och böt om sen tillbaka till Denniz Pop Awards afterpary på Cafe Opera. Där jag var tidigare på dagen.
Träffade på min producent vän där inne bara efter en stund och flera andra. En bekant av killarna från Panetoz träffade ja på där i början (han delade även min låt In my head - Royal init på sociala medier direkt när ja släppte den) så de va snällt! Simon Smiles (grym producent/dj) och Robin Stjärnberg är även med på bilderna här ovan.

Var en sjukt rolig dag, kväll och natt jag aldrig kommer glömma :) Så härligt att hänga med och vara omgiven av musik folk, man känner sig som hemma direkt. Man känner glädje, sprallighet, humor och kärlek på hög nivå :D

Jag hade ju slutat dricka alkohol sen tidigare så blev inte så mycket dans för mig den kvällen.. som Magnus Uggla säger (Jag dansar ALDRIG nykter) haha xD👀 Men blev en lång natt iaf och mycket skoj!

Nu är jag så trött i fingrarna så orkar inte skriva mer.. ni får ha de bäst fina ni!
Kram på er! 🤗<3

Gillar

Kommentarer