Godmorgon!

Godmorgon på er! Hoppas allt är bra med er! Med mig är det jätte bra! Varit en underbar morgon, för inatt sov jag hos en av mina all times bästa vänner Malin. Då blir det alltid massa skratt och prat om gamla minnen x) Så jäkla kul! Så skönt att få skratta av sig ända tills man somnar..

De här var första gången jag var hos henne sen hon och hennes kille flyttat till sin nya lägenhet. Dock har dom bott där nästan i 2 år snart! Sjukt att vi inte hunnit träffas så mycket senaste åren, men man har ju så mycket för sig jämt. Alltid händer de nått.. men de ska det bli ändring på nu!

Dom hade iaf sjuuukt fina och mysigt hemma! 🤗😁😜✨

Både jag och Malin har börjat dricka kaffe sen nått år tillbaka och Malin har precis tagit körkort (och köpt en sjukt snygg vit BMW) Jag som alltid har velat ha en vit BMW dessutom! Så kommer väl sluta att vi har samma bil haha!) och jag har nääästan tagit kör kort nu.. är nära iaf. Så vi konstaterade de att vi har fan blivit ”vuxna” 😅😜 Börjat dricka kaffe och tagit körkort haha.. de trodde vi inte.

/ Ps. Tack Malin för att du är den du är! Älskar att de ända man kan vara i närheten av dig är att vara glad och skratta! De vi är bäst på! Love You ❤️✨

Gillar

Kommentarer